In de kijker

~ nieuws ~

reg

06

JUN

Waar vind ik een infopunt?

Tijdens het event kan je met al je vragen terecht op 1 van de 14 infopunten. In dit handige overzichtje kan je nagaan in welke gemeenten en op welke locaties je deze infopunten kan vinden.

Foto (c) LIFE Sparc

Verder lezen
Welkom op onze HOOGTIJ-infopunten!
reg

27

MEI

Op estafette door de Scheldevallei!

Aftellend naar de eerste editie van HOOGTIJ, vroegen we aan burgemeesters en schepenen om hun favoriete streekproduct persoonlijk in een volgende gemeente te gaan afleveren. Het resultaat? Een heerlijke estafette doorheen de Scheldevallei, die ons als toeschouwer naar de mooiste plekjes brengt...

Verder lezen
Op estafette doorheen de Scheldevallei!
reg

23

MEI

Openluchtexpo

De gemeenten Berlare, Destelbergen, Laarne, Melle, Wetteren en Wichelen sloegen de handen in elkaar voor een openluchtfototentoonstelling langs de oevers van de Schelde of in de buurt daarvan. Op 16 juni opent deze tentoonstelling en organiseerden de gemeenten wandelingen of activiteiten hierlangs. 

Foto (c) Herbert De Wilde

Verder lezen
Winnaar fotowedstrijd
reg

17

MEI

Kick-off eerste editie

Onder een stralende zon én bij hoogtij hebben 22 Scheldegemeenten en ruim 40 verenigingen en regionale partners het programma van de allereerste 'HOOGTIJ' aan de pers voorgesteld.

Foto (c) RLSD

Verder lezen
HOOGTIJ 2019 ~ Samen aftellen naar de eerste editie!
reg

01

APR

Kastelen kijken!

Kastelen in Bornem, Kruibeke en Laarne doen extra moeite om jou tot een bezoekje te verleiden tijdens HOOGTIJ. Ontdek hun aanbod en profiteer ervan!

Foto (c) Toerisme Vlaanderen

Verder lezen
HOOGTIJ 2019 ~ Kom kastelen kijken!