Het feest is nog niet gedaan!

~ extra expo's ~

~ 19 juni 2019 ~

Wist je dat HOOGTIJ voor sommige activiteiten slechts een startsein was? Nog tot en met zondag 8 september (Open Monumentendag), kan je genieten van deze gratis te bezoeken openluchttentoonstellingen!

foto (c) Carl De Keyzer

'De kracht van water'

Langs de Scheldeoevers van Berlare, Destelbergen, Laarne, Melle, Wetteren en Wichelen kom je de komende maanden 32 foto’s tegen die de kracht van het water illustreren. Ze werden gekozen uit 532 inzendingen van (amateur)fotografen. Je kan ze allemaal bezoeken via een uitgestippelde fietsroute van 53 km (inkorten of indelen kan en mag natuurlijk ook!). 

Praktisch

'Moments Before the Flood'

Dit jaar strijkt de tweejaarlijkse openluchtfototentoonstelling van de gemeente Laarne neer in de Kalkense Meersen. Langs een parcours van ongeveer 2,3 km kan je 15 foto’s van de gerenommeerde Belgische fotograaf Carl De Keyzer bekijken. De foto’s komen uit de reeks ‘Moments before the flood’ en raakt een heet hangijzer aan: het klimaat en de stijgende zeespiegel als gevolg daarvan. De Keyzer fotografeerde stranden net voor die overspoeld zouden (kunnen) worden.

Praktisch